Fruit azijnen

Wij importeren al jaren een groot aantal van onze fruitazijnen van het Franse bedrijf Hullerie Beaujolaise  Een gerenommeerd bedrijf dat wat ons betreft de allerlekkerste en topkwaliteit fruitazijnen produceert.

Wij verkopen azijnen met veel vruchtenpulp zoals Calamansi (een citrusvrucht tussen citroen en mandarijn met een zoet-zure smaak) en Mango. Maar ook juist hele fijne van Framboos en Kweepeer, beide met een behoorlijk uitgesproken smaak.

Bouquet de Figues

Bouquet de Figues oftewel vijgenazijn is op dezelfde manier gemaakt als balsamico. In plaats van druivenmost zijn vijgen gebruikt. In Italië noemt men dit een vincotto. De Bouquet de Figues is wat pittiger van smaak dan balsamico

Dadelgranaatappelazijn

Dit is een bijzondere combinatie van het zoete (dadelpasta) en het zuur (granaatappel-sap). Eigenlijk een soort balsamico-effect, maar wel met heel eigen smaken.

Kergonan Cider

De Benedictijners zusters in de Abdij van Kergonan, beroemd van de Gregoriaanse zang, maken deze enorm frisse, ‘appelige’ azijn. Eigen biologische appels, natuurlijke fermentatie zonder verhitting en rust in eiken vaten maken deze
azijn heel bijzonder en gezond. Zuurgraad 5%.

Appel Cider

Appel azijn met een meer fris zoete smaak van gestoofde appels.

Al onze Fruit azijnen

  • Appelazijn (Gölles)

  • Calamansi / Citroen

  • Dadel/granaatappel

  • Frambozen

  • Kweepeer

  • Mango

  • Tomaten

  • Vijgen

  • Appelazijn(Ybarra)