Visconserven van Ortiz

De onvolprezen (en mooie!) visconserven van Ortiz. Perfecte fileetjes ansjovis in olijfolie, mals en sappig. Je eet ze zo uit het blikje bij de borrel of op een salade. Nota bene: blikjes ansjovis bewaar je in de koelkast, rauwe ansjovis is een semi-conserve!

In de blikken Bonito del Norte zit met de lijn gevangen bonito, kleine tonijntjes uit de Golf van Biskaje. De olijfolie in het blik komt niet in aanraking met zuurstof en wordt dus niet ranzig. Integendeel: hoe langer je ze bewaart hoe zachter en lekkerder ze worden. Daarom vermelden sommige blikjes het vangstjaar!

Olijven gevuld met ansjovis van Ybarra

De piepkleine rits-rats blikjes olijfjes voor bij de borrel van Ybarra: leg ze in de la en je hebt iets pittigs bij de hand. Het zijn manzanilla olijven, die komen uit de omgeving van Sevilla. Daar waar het bedrijf Ybarra sinds 1842 is gevestigd.

Al onze Visconserven

  • Ansjovis glas of blik, Ortiz

  • Ansjovis in zout (vacuum)

  • Bonito del norte mi-cuit, Ortiz

  • Bonito del Norte, Ortiz

  • Bonito reserva de familia, Ortiz

  • Boquerones, Ortiz

  • Makreel in olijfolie, Ortiz

  • Sardines van Lou Ferrignade

  • Sardines, Ortiz

  • Ventresca de bonito, Ortiz