MEEUWIG, EEN AMSTERDAMS BEDRIJF SINDS 1995

Meeuwig is in 1995 opgericht door Manfred Meeuwig en Sayone Daan. Het bedrijf is in 2020 overgenomen door Judith van Unen. Naast eigenaar van Meeuwig is zij mede-eigenaar van De Oliewinkel in Amsterdam en een gecertificeerd olijfolie-proever.

Meeuwig is importeur, exporteur en een detail- en groothandel. Wij leveren aan horeca en detailhandel. Daarnaast opent Meeuwig iedere zaterdag de winkel voor particuliere klanten. De ‘Zaterdag-winkel’ is open van 11.00 tot 16.00 en te vinden naast onze loods op de Hemweg 6k in Amsterdam

Sinds de oprichting importeert Meeuwig olijfolie. De jaren daarna zijn daar meer producten, zoals azijn, olijven, mosterd en mayonaises, bij gekomen. Voornamelijk uit Spanje, Italië, Griekenland, Engeland, Duitsland en België.
Meeuwig staat altijd voor goede kwaliteit, deze kwaliteit wordt gewaarborgd door de directe, familiaire en vertrouwelijke relaties die wij door de jaren heen hebben opgebouwd met al onze producenten en leveranciers.

Werkwijze

Bij Meeuwig is de olijfolie altijd van de laatste oogst. Vanzelfsprekend hebben we speciale prijslijsten voor de horeca en detailhandel.

Voor vragen of informatie over prijzen mail, app, bel of kom langs op de Nieuwe Hemweg 6K in Amsterdam. Voor details zie contact.
Bezorgdagen voor horeca en detailhandel zijn dinsdag en donderdag.

De Meeuwig winkel op de Nieuwe Hemweg is iedere zaterdag geopend voor particulieren van 11:00-16:00uur.

Lieve klant,

Onverhoopt is Meeuwig dicht vandaag wegens persoonlijke omstandigheden. Volgende week zaterdag zijn we er weer!

Excuses voor het ongemak.

Groetjes Judith