We hebben veel verschillende wijn azijnen. Iedere wijn azijn heeft zo zijn eigen smaak door de specifieke kenmerken van de druif.
Een biologische azijn met een elegante, krachtige smaak, gerijpt onder de mediterrane zon. Perfect voor salades, ansjovis, vlees, vis en zelfs desserts zoals aardbeien.
De champagne azijn van Delouis is het resultaat van natuurlijke fermentatie, waardoor het minder zuur en lichter van smaak is. Perfect voor cocktails of om over gerechten te druppelen zonder te koken.
Spaanse verfijnde rode wijn azijn met tonen van karamel en gerijpte wijnen. Perfect om vleesgerechten te verrijken, sauzen te verdiepen, of een bitterzoet accent aan vinaigrettes toe te voegen.
Azijn gemaakt van de beroemde wijn uit Campania “Tranen van Christus”. Deze wijn wordt geproduceerd van druiven die al eeuwenlang op de helling van de Vesuvius groeien. Een lichte en makkelijk wijnazijn. Zowel de rode als de witte wijnazijn zijn goed allround te gebruiken, en vooral in de Italiaanse keuken natuurlijk.
Een Spaanse wijnazijn van muskaatdruiven. De smaak is fris en zoetig en daarom lekker als je niet zo van zuur houdt.
Azijn gemaakt van de Oostenrijkse witte wijn Grüner Veltliner.
Zachte zuren en sappige tonen van wit fruit uit de wijn, leveren een bijzonder zachte en frisse witte wijnazijn op. Gebruik in groene salade, komkommersalade en bij vis.
Wijn van de Zweigeltdruif kenmerkt zich door zachte tannines en rijpe bramen en wordt vaak jong gedronken. Onze Zweigeltazijn wordt nog twee jaar gerijpt in eikenhouten vaten en dat zorgt voor een harmonieuze rode wijnazijn, die zowel lekker is in de Mediteraanse als in de Noord-Europese keuken.