Wijn azijnen

We hebben veel verschillende wijn azijnen. Iedere wijn azijn heeft zo zijn eigen smaak door de specifieke kenmerken van de druif.

 

Lacryma Christi

Azijn gemaakt van de beroemde wijn uit Campania “Tranen van Christus”. Deze wijn wordt geproduceerd van druiven die al eeuwenlang op de helling van de Vesuvius groeien. Een lichte en makkelijk wijnazijn. Zowel de rode als de witte wijnazijn zijn goed allround te gebruiken, en vooral in de Italiaanse keuken natuurlijk.

 

Grüner Veltliner

Azijn gemaakt van de Oostenrijkse witte wijn Grüner Veltliner.
Zachte zuren en sappige tonen van wit fruit uit de wijn, leveren een bijzonder zachte en frisse witte wijnazijn op. Gebruik in groene salade, komkommersalade en bij vis.

 

Zweigelt

Wijn van de Zweigeltdruif kenmerkt zich door zachte tannines en rijpe bramen en wordt vaak jong gedronken. Onze Zweigeltazijn wordt nog twee jaar gerijpt in eikenhouten vaten en dat zorgt voor een harmonieuze rode wijnazijn, die zowel lekker is in de Mediteraanse als in de Noord-Europese keuken.

 

Al onze Wijn azijnen

  • Azijn vin de framboise

  • Banyuls, La Guinelle

  • Barolo en Moscato (Cesare)

  • Cesare, Moscato

  • Champagne

  • Chardonnay, Fallot

  • Grillo (Sicilië)

  • Grüner Veltliner (Gölles)

  • Lacryma Cristi, rood & wit

  • Mengazolli, rood, wit en inmaakazijn

  • Merlot, Fallot

  • Nero D'avola (Sicilië)

  • Torres, rood & wit

  • Ybarra, rood

  • Zweigelt (Gollës)