We hebben veel verschillende wijn azijnen. Iedere wijn azijn heeft zo zijn eigen smaak door de specifieke kenmerken van de druif.
Lacryma Christi
Azijn gemaakt van de beroemde wijn uit Campania “Tranen van Christus”. Deze wijn wordt geproduceerd van druiven die al eeuwenlang op de helling van de Vesuvius groeien. Een lichte en makkelijk wijnazijn. Zowel de rode als de witte wijnazijn zijn goed allround te gebruiken, en vooral in de Italiaanse keuken natuurlijk.
Moscatel
Een Spaanse wijnazijn van muskaatdruiven. De smaak is fris en zoetig en daarom lekker als je niet zo van zuur houdt.
Grüner Veltliner
Azijn gemaakt van de Oostenrijkse witte wijn Grüner Veltliner. Zachte zuren en sappige tonen van wit fruit uit de wijn, leveren een bijzonder zachte en frisse witte wijnazijn op. Gebruik in groene salade, komkommersalade en bij vis.
Zweigelt
Wijn van de Zweigeltdruif kenmerkt zich door zachte tannines en rijpe bramen en wordt vaak jong gedronken. Onze Zweigeltazijn wordt nog twee jaar gerijpt in eikenhouten vaten en dat zorgt voor een harmonieuze rode wijnazijn, die zowel lekker is in de Mediteraanse als in de Noord-Europese keuken.
Al onze Wijn azijnen
Azijn vin de framboise
Banyuls, La Guinelle
Barolo en Moscato (Cesare)
Cesare, Moscato
Champagne
Chardonnay, Fallot
Crianza (Ybarra)
Grillo (Sicilië)
Grüner Veltliner (Gölles)
Lacryma Cristi, rood & wit
Mengazolli, rood, wit en inmaakazijn
Merlot, Fallot
Moscatel 12 jr. Sotaroni
Nero D'avola (Sicilië)
Zweigelt (Gollës)
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. PrivacybeleidOk